Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2018. szeptember 15. 13:56 - Kapronczay Gyécső

Vigyázzatok mert megint hazudnak!

...avagy hogyan apellálnak a nemzet feledékenységére

A magyartalanító és tudománytalan akadémia (röviden: mta) bebukta hazugságait. Mivel a krónikáinkon és a kultúránkon kívül már a genetika is cáfolhatatlanul bizonyítja a magyarság tényleges eredetét, ezért újra a hazugság mezsgyéjén kapálnak "jó atyafiak" a magyartalanító intézetben.
https://img00.deviantart.net/3375/i/2009/169/a/9/i_am_an_idiot_by_colpewole.jpgkép: www.google.com
Mivel erősen szorul a hurok az akadémia nyaka körül és nem tudják már merre kaparják a falat, köpködnek és fröcsögnek. Egyre szebb és szebb fantasy-kat ötlenek ki a nemzet még befolyásolható rétege számára.
Megpróbálnak rájátszani arra, hogy a nemzet nem emlékszik az iskolai tanulmányaira, és hogy ott mivel is hülyítették őket. Azt hiszik az emberek emlékezete maximum 4-8 hétig tart minden korábbi történést meg el lehet felejteni.
2018-ban végre sikerült a genetikának is tudományos hitelességgel bebizonyítania a magyarság eredetét. A magyartalanító akadémia természetesen a falat kaparja és dühöng hogy lelepleződött.
Egyből ki is találták, hogy ők sohasem nyomtak le a torkunkon olyat, hogy léteznének finnugor népek.

Hogy mi?
Jól olvassák.

Mindazt amit az elmúlt évtizedekben hazudtak nekünk azt hirtelen lesöprik az asztalról és azt hazudják nekünk, hogy ők ilyet sosem állítottak hogy mi finnugor származásúak lennénk. Ilyenkor esik le az ember álla, na de a csavar csak ezután jön.
Ja hogy eddig minket nem hülyítettek?! Mint kiderült 2018-ban a tudományos akadémia szerint nem is léteznek finnugor népek.   

Hoppá!!! 

Ilyenkor kezdenénk örülni, de hát azért ezek elég jól felkészült és csavaros eszű delikvensek. Lehet hogy a vesztüket érzik és már a falat kaparják, de tudvalevő hogy a sarokba szorított vadállat a legveszélyesebb. Még egy utolsó marást próbál bevágni. De hát ezeken már csak nevetni lehet. 
Azt hiszik nem emlékszünk jól a bebiflázott tananyagra ahol a finnugor népeket kellett kívülről fújni. Finnugor népek és nyelvek.
Na de most már ezt lehazudják! Most már csak annyit állítanak, hogy finnugor nyelvűek lennénk de nem finnugor népek. Na de ezzel eddig nem lenne gond, függetlenül attól, hogy nem igaz, már amit mondanak. 
Hanem hogy nagymellűen van képük kijelenteni azt hogy ők ezt sosem mondták. Na ilyenkor ne akadjon ki az ember. Ők sosem mondták hogy mi finnugor nép lennénk, hanem csak a nyelvünk.
Ja de azt meg szépen elhallgatják, hogy akkor kik is vagyunk valójában. Ja hogy azt nem szabad,  olyan nincs, mi semmik és senkik sem lehetünk. Persze tudjuk, minket csak úgy tréleren ideszállítottak egyszer. Ismerjük a dumát.
Köszönjük a magyartalanító akadémiának, most már lehúzhatja a rolót. Tudjuk mire megy ki a játék. Ezt nem szeretném ecsetelgetni. Viszont fontos tudni, hogy attól mert ékesszólóan beszélik a magyar nyelvet, vannak magyar "testvéreink" akiknek, sajnos a saját bőrünkön tapasztalhatjuk szlavofil, germanofil, romanofil stb. magyarellenes gondolkodásmódját és tevékenységét.
Ezért ne dőljünk be az ékes szólásnak, főleg ha a mocsárba döngölnének csicseregve. Tudjuk, hogy szerintük sosem volt magyar és most sem létezik, mi sem létezünk, mi csak egy gondolat vagyunk, amit szeretnének eltakarítani. De mi itt vagyunk, mindig is itt voltunk, élünk és létezünk, és ha Istenünk a magyarok Istene is úgy látja, leszünk mindaddig még dolgunk van a világban!
Végezetül függetlenül mindentől írom, hogy szeressük a finnugor nyelvű népeket, mert többségük nélkülünk magyarok nélkül már beolvadt volna más népek tengerébe.
Szerző: Gyécső /nimrodnepe.blog.hu/
Címkék: internet magyar
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr9714241617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása