Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2018. április 27. 00:02 - RlGODON

Apponyi Albert trianoni szavai épp most valósulnak meg?

Bárki bármit mond, azt gondolom, hogy történelmi napokat élünk!

Meggyőződésem, hogy az, ami most a "nemzetközi" politika térfelén történik, nem más, mint azok az események, melyeket gyermekeink ha nem is, de unokáink bizonyosan a történelem könyveik lapjain fogják olvasni. Abban is bizonyosak lehetünk, hogy nem azért mert akkor majd "mi" írjuk a történelem-könyveket, hanem azért, mert jelen korunk eseményei, olyan méllyen róják be a Történelembe a meghamisíthatatlan eseményeket, hogy azok, onnan, soha ki nem törölhetőkké válnak!

Gondolok itt arra, hogy már az önmagában történelmi eredmény, hogy a magyarországi Fidesz-KDNP szövetség, sorozatban, és minden alkalommal, háromszor egymás után, 2/3-d, azaz kétharmad arányban nyerte el a magyar parlamentben lévő székeket.
Történelmi, mert tette mindezt, mind hazai, mind nemzetközi ellenszélben, ami nem csak a "független" balilliberális sajtóban kézzel fogható, de a háttérhatalom kifogyhatatlan pénzügyi forrásaival bíró ellenzéki NGO-k (politikai szerepvállalást felhatalmazás nélkül folytató álcivil szervezetek) bomlasztó tevékenységében is.

Mi ez, ha nem demokratikus felhatalmazás?

Azt gondolom, hogy a fentiek tükrében, kézzel fogható a párhuzam Szijjártó külügyminiszter lenti beszéde és Apponyi Albert Gróf trianoni beszéde között! Apponyi Albert gróf azt mondta, amikor a Magyar Delegáció vezetőjeként tudomásul vette Magyarország halálos ítéletét: 

 

Nagyapponyi gróf dr. Apponyi Albert György (1846-1933)
- politikus, miniszter, nagybirtokos, a Magyar Tudományos Akadémia tagja. Jászberény város aranymandátumos képviselője.

 

 

"Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját."

 Ez történik most! Ott leszünk! ... itt vagyunk!

 Ajánlom hát mindenki figyelmébe az alábbi három videót:

RIGODON

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr2513873002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmikis12 2020.01.12. 20:16:04

bar ugy lenne minel elobb
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása