Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2020. szeptember 01. 08:41 - Kapronczay Gyécső

Százéves Trianon (Döntsük meg? Törődjünk bele? Kik Trianon igazi felelősei?)

gondolatok..

_112669228_23f2c517-5a01-4e72-8df7-3cc962ebefe1.jpg

Kocsis István erdélyi történész megállapítása:

"Engesztelhetetlen gyűlölet fakadhat lelkiismeret-furdalásból is. Az utódállamok társadalmának azért rossz a lelkiismerete, mert túlrabolták magukat. A bitorló rossz lelkiismerete miatt alakult ki bennük az a kényszer, hogy a magyarokat rágalmazni kell. Gyűlölnöm kell, akit kiraboltam. Nem én, a lelkiismeretlen és telhetetlen rabló vagyok a bűnös, hanem az, akit kiraboltam. Meg kell szabadulnom tőle, mert ha nem semmisíthetem meg, alakulhat úgy, hogy visszaköveteli a rablott holmit."

"A történelemhamisítás célja Szlovákiában és Romániában is, hogy segítségével asszimilálják az ott élő magyarságot. A román és a szlovák történészek azonban nem tudtak eddig egyetlen bizonyítékot sem felmutatni arra vonatkozóan, hogy elődeik a XIII. század előtt is a Kárpát-medencében éltek."

Úgyhogy ennyit arról, hogy mi magyarok bárhol a Kárpát hazában területbitorlók lennénk.

kép: internet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr2016184746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása