Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2019. november 06. 16:07 - Kapronczay Gyécső

A magyarellenesek még mindig a nyakunkon f*ngadoznak

avagy kinek is higgyek?!

Jól jegyezd meg nem az a lényeg, hogy hunok vagyunk vagy szkíták, vagy kunok, vagy Jászok, hogy sumerből jöttünk vagy az Altajból, netán az Ural mellől, az sem ha a Kárpát-medence a mindenünk. Ők támadnak és támadni fognak.

flag-850x478.jpg

Fröcsögnek és uszítanak. Gyűlölnek mindent, ami magyar, dilettánsak, tízmillió hülyének tartanak minket, ők akarják megmondani kik is vagyunk, pedig azt csak mi magunk tudhatjuk szívünkben.

Ne zavarjon sose, ha az egyik a szíriuszról, a másik az altajról származik, ne zavarjon, ha az egyik hun a másik szkíta. Magyarok vagyunk mindannyian így együtt mindenestől!

Nem mi vagyunk összezavarodva, a dilettantizmus a túl oldalon van. Már mindent megtennének csak mi ne legyünk. A történelmünket, a hitünket és mindent, ami mi vagyunk, ezért zavarják össze. Ne ijedj meg, mert választékosan beszél, jól ír. Professzorként adja elő magát vagy legalább értelmiséginek, de tartsd magad és légy büszke, az ilyenek gyűlöltek és gyűlölni is fognak. Ilyenek voltak mindég és azok is maradnak. Morogva fölényeskedve köpködnek, ők "tudják" a tutit, majd ők megmondják, hogy ki a magyar, vagyis hogy senki sem magyar, ez a rögeszméjük. A lelkedet akarják. Elég, ha csak meginogsz. Hogy akkor most kinek higgyek? Most akkor kelet vagy nyugat? Jobbról vagy balról?  Írva vagy íratlanul?

Tedd fel magadnak a kérdést! Kinek higgyek?

Csak és kizárólag egy ember van, akinek hitelt adhatsz, és az te magad vagy.

Nem azon kell rágódni, hogy ki hogyan látja a múltat. Minket magyarokat összeköt a múltunk a létünk. Ők ezt használják fegyverként ellenünk. Ékes magyar szóval állítanak bennünket egymás ellen, hogy ők a nevető harmadikként figyeljék, ahogy egymást szedjük szét nem létező, de művileg általuk létrehozott problémákkal.

Ők mindig megmondják majd nekünk a tutit. Ők lesznek a "szakemberek".

Te melyik világban szeretnél élni? Tedd fel magadnak a kérdést!

Egy boldog és összetartó társadalomban vagy egy olyanban ahol neked megmondják a tutit, hogy te ki is vagy, helyesbítek ki is lehetsz, mit engednek meg neked?! 

Választhatsz!

Lehetsz egy sunnyogó, fejét szomorúan leeresztett jött-ment finnugribugris kozmopolita akinek minden büdös ami magyar. Vagy lehetsz büszke magyar, akit mindig is gyűlőlni fognak, mert boldog vagy és mersz az lenni, aki vagy. 

Inkább legyen minden magyar ezerszer szíriuszi, hun, szkíta, vagy sumer, mint egyszer is megalázkodó finnugor.

Vetkőzd le gátlásaid!

A szemükben örökké egy dilettáns hülye maradsz, de légy inkább boldog és büszke magyar, mint a kis kedvenc pincsi kutyájuk kiknek, ha jókedvük van, megengedik, hogy a farukat nyaldosd.

Választhatsz! Ne feledd sosem késő!

 

kép: internet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr1515292864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása