Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2019. szeptember 25. 14:47 - Kapronczay Gyécső

Gondolatok

Gondolkozott már rajta valaki hogy mennyire ellentétes a gyógyszer és a pénz? Mikor jutottunk el odáig hogy már mindent a pénz irányit?
Persze az előállításnak van költsége, de miért is kell betegségiparnak nyerészkedni?
Csak akkor lehetne normális a világ, ha az egészségügy, a hadsereg, a gyógyszeripar és a kultúra is nonprofit lenne.
Mert ha a pénz irányít akkor a minőség és maga az élet omlik darabjaira.

szentimrei_jeno_szent_erzsebet_legendaja_1996037_2557.jpg

gondolatok: Gyécső
kép forrása: Internet

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr7315171264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

János Fecser 2019.10.03. 15:05:52

A válasz egyszerű! Az emberiség világa a Teremtő Atya és Ördög Atya akarata szerint zajlik.
A Zarathuszta:Zend Avesta-ja első három oldala a teremtés leírása, a Föld bolygó berendezése az emberiség számára. Ott olvasható, hogy a Teremtő Atya Aura Mazda, megteremtettem az egészséget, az Ördög Atya, Aura Maignyu, aki maga a halál, hedig a betegséget. Ha rosszat teszünk, megbetegszünk. Ha kijavítjuk vétkünk, meggyógyulunk! Ez egy kicsit bonyolultabban működik, de nem idevaló téma most.
Mivel, a Föld az Ördög Atya tulajdona, úgy manipulálja az emberiséget, ahogy akarja! A Teremtő Atya nem szól bele semmibe, bármit csinál! a Gonosz. Ez alap megállapodásuk volt! Az Ördög, nem becsüli az embert, még fullajtárjaitól is könnyedén megválik, ha többé nincs szüksége rá! Jézus szerit, emberölő volt a kezdetektől.
A zsidók, nem olyan messiást vártak, mint Jézus, ők a földi hatalmat akarták maguknak, amit meg is kaptak Istenüktől, az ördög Atyától, hiszen a pénzen keresztül a világ összes népe fölé emelte népüket.
Mert, az emberiség életciklusa lényege, hogy életideje alatt megmérettessék a jó és rossz között, majd halála után számadást tartanak.
A világunk két nép harca. A Teremtő Atya Fia saját népe, a magyar, s az Ördög saját népe a zsidó! Jelenleg a Föld értékrendje 95%-a 10 zsidó család kezében van. Mi magyarok, vagyunk a Gonosz ellenpólusa, bár nagyon befészkelte magát fattyaival népünk közé! Jelenleg ősi szakrális vezetésünk, a nemesség helyett Ők vezetnek bennünket.
A jövendölések szerint, azonban a sárember, a magyar nemesség feltámad, legyőzi előszőr a Kárpát hazában a Gonoszt, majd a világ népei megsegítésére indul, mint ahogy megtette kr.e.5000-ben, Nimród!
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása