Az MTA-nak soha nem volt erről hivatalosan megfogalmazott álláspontja, mélyen hallgattak az egész dologgal kapcsolatban, noha az őskirajzás elmélete magyarázatot ad a különféle Európa-szerte fellelt, magyarsághoz köthető régészeti leletre.

Az Őskirajzás valójában az emberiség eredetének története is.

Lényegében arról van szó, hogy egyes kutatók úgy hiszik, hogy a legutóbbi jégkorszakot követően minden kipusztult.

Az ősi kultúrák megsemmisültek, vagy haldokoltak, és az élet a Kárpát-medencéből telepedett vissza mindenhová.

A Kárpát-medence ugyanis olyan geotermikus területen fekszik, ahol a vulkanikus aktivitás akkor tájt nagyon aktív volt, így nem fagyott meg a talaj, és viszonylag kedvező éghajlat maradt fenn őseink, az itt élő elődök számára.

Ezért a jégkorszak kataklizmáját csak a MAG népe, a MAGYARSÁG élte túl jelentős számban.

Az utolsó jégkorszak körülbelül 10-15 ezer éve ért véget.

Ez az időszak majdnem 30 ezer éven keresztül zajlott.

Ezt a területet északtól egészen a Földközi-tengerig egy 2-3 kilométer vastag jégtakaró fedte.

Tudni kell, hogy ekkor az emberi faj nagy része pusztult ki. Geológusok azonban alátámasztották, hogy ezen területet nem fedte jég, és erre számos megdönthetetlen bizonyíték utal.

A jégkorszak végével újra szabaddá váltak Európa és a világ területei, azonban minden üres volt, rengeteg állat és növény elpusztult…

Ezeknek az embereknek, mivel zárt közösségekben éltek a Kárpát-medencében, kialakult egy viszonylag közös nyelv és írás.

Kisebb eltérések persze lehettek, sőt biztos, hogy voltak is. A kirajzást követően szétszéledtek a világ minden részére és létrehoztak hatalmas civilizációkat egybeolvadva az adott terület őslakosságával.

Ennek számos bizonyítéka fellelhető szerte a világon. Például Dél-Amerikában találtak magyar kutatók olyan indián törzset, ahol ragozó nyelven beszéltek.

 

 

Teljesen magyar hangzású neveket találtak…

Egyes területeken pedig tízezrével találtak rovásírásos aranylemezkéket is. dakota indiánok azt állítják, hogy hun leszármazottak.

Az sem véletlen, hogy az ősi sumer civilizáció egyes szavai nagyon hasonlítanak a magyar szavakra, sőt, egyes ilyen szavaknak még a jelentése is megegyezik…

Sőt, sok kutató állítja, hogy az etruszk szobrokon lévő rovásírás az azonos a magyarral, illetve a nyelv is nagyon hasonlít.

Mind a mai napig bizonyítatlan az elmélet, holott a világon talált leletek egymással egyértelműen kapcsolatban állnak.

Talán csak nem akarja a világ elismerni, hogy rengeteg minden egy piciny nemzet őseitől ered?

Hiszen el hihetetlen legitimitást adna a világ vezetésére… ezt pedig nem akarhatják!

 

Forrás: magyarokvagyunk.com