Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2018. december 21. 10:27 - Kapronczay Gyécső

Kis-Magyarországos matricával kampányolnak, mert van akinek nem tetszik a Magyarország matrica

Merjünk kicsik lenni? NEM! Mi merünk nagyok lenni!

"Közösségi adakozásból árulna autóra ragasztható kis-magyarországos matricákat a benzinkutakon" címmel kapjuk meg az újabb "törvényes" siralmat.

mat24.jpg

Törvényes, mert mindenkinek joga van úgy érezni és azt használni, amit szeretne. A választás persze a mi kezünkben van.

Természetesen nincs azzal gond hogy a jelenlegi gúnyhatárokkal csúfított Magyarországos autósmatricát gyártanak és árusíthatóvá teszik. Jelenleg ezek az ország határok, bárki kénye kedve szerint választhat jelenlegi Kis-Magyarországos matricát vagy eredeti Magyarországos matricát.

Abba sem szólunk bele, hogy kinek milyen érzések lepik el a szívét egy-egy matrica láttán. Inkább csak a hivatkozás érdekes. Természetesen semmi gond nincs azzal, ha valaki kezdeményez egy hivatalos jelenlegi országhatárokkal megszerkesztett autósmatricát.

De csak azért mert külföldön is látott olyan matricát, amely nem tetszett neki, csak annyit mondunk érdekes...

De mi ebbe sem szólunk bele. Mindenki bátran használjon olyat amilyet csak szeretne!

Főleg, hogy a legtöbb "Nagy-Magyarországos" boltban is lehet kapni ilyet is, olyat is. Érdekes a "Nagy-Magyarországosokat" nem zavarja egyik verzió sem.

965581.jpg

Ettől függetlenül nem szeretnénk sem az erről szóló cikket propagálni sem a hozzá tartozó videót így ki se tesszük oldalunkra, de ha már ilyen létrejött, érdemes mindenkinek elolvasnia a forrásban megjelölt cikket és megnéznie a videót. Egyet azért tegyünk, meg, ha megnéztük a videót ne csak a gépjárműveinken jelezzük gondolatainkat, hanem a videón is jelezzük a kezdeményezőnek, egy általunk jónak vélt "pozitív" vagy "negatív" tetszikeléssel a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Gyécső /nimrodnepe.blog.hu/
Forrás alapján: https://444.hu/2018/12/21/kozossegi-adakozasbol-arulna-autora-ragaszthato-kis-magyarorszagos-matricakat-a-benzinkutakon
Képek forrása: 1, Internet 2, Internet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr5314504902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása