Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző és politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2018. november 09. 14:37 - Gyecso

Az Ujgurok tényleg magyarok: DNS bizonyíték, kell ennél több?!

Ujgurok és a magyarok, TestVérNép! Ez tagadhatatlan. Él Ázsiában, egész pontosan a Kínai fennhatóság alá tartozó ritkán lakott hegyvidéken egy olyan világtól elszigetelt, magányos nép, melynek szokásai, magatartás,a temetkezése és babonái kísértetiesen emlékeztetnek az egykori magyar ősökre.

Nem véletlen… Az ujgur nép elei a magyarok őseihez hasonló „íjas, lovas nép” voltak, akiknek a művészi ornamentikájában is sok rokon vonás található a miénkkel.

Az ujgurok magukat a hunoktól származtatják, így minket magyarokat mind a mai napig a kétezer évvel ezelőtt elvándorolt közeli rokonaiknak tartanak számon.. Korábban több ízben is megkíséreltek genetikai vizsgálatot végezni rajtuk. Az eredményeket azonban már nem ismertették olyan nagy hévvel a világban, sem a magyarokkal.

Féltek attól, hogy ez valamit elindít… és hogy a történelem szűk és sötét folyosóin sorra hullanak ki az ősmagyar múlt “csontvázai”. Az MTA hallgatott róla, ahogyan az ujgur temetkezési sírok feltárásáról is, melyek során gyakorlóilag ősmagyar kapcsolatot mutató múmiákat találtak. Olyan fejdíszekkel, amiket az eleink is hordtak…

Sajnos az ujgurok térségébe erőszakkal folyik a betelepítés Kína által. Emiatt Kínával rengeteg fegyveres konfliktusuk van.

DNS-kutatás eredményeként genetikusok arra a megállapításra jutottak, hogy „a magyaroknak genetikailag semmi közük sincs a finnugor népekhez…

Viszont igen közeli genetikai kapcsolatban állnak a belső-ázsiai korábbi szkíta, és a ma ott élő török népekkel, így a belső-ázsiai ujgurokkal…

Jó lenne, ha mi magyarok, végre felébrednénk, és elkezdenénk tudomást venni az őseink által hátrahagyott testvérnépekről…"

Forrás és kép: https://vilagfigyelo.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr414362207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző és politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |