Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2018. október 15. 07:32 - RlGODON

Trianon-kód: a magyarságot VALÓDI múltjának megismerésétől szakították el! Az igazi őshazára sosem derült fény a békediktátum miatt

Sok csontmaradvány, őseink által hátrahagyott nyomok nem kerültek be a tudományos múzeumokba, mert ezeket az adott országok múzeumai őrzik Trianon óta.

Vagyis Trianon nem csak a jövőnket vette el, hanem részben az igazi múltunk megismerésétől is megfosztott.

trianon-elveszett-mult-1-585x368.jpg

Az Antropológiai Intézet a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű intézménye. A Természettudományi Múzeum embertani intézménye 40.000 egyénhez tartozó csontvázleletet tartalmaz.

A paleolitikumtól a középkorig mindenféle maradvány van közöttük.

Hogy ez miért érdekes, és hogy kapcsolódik az ősi magyar múlt eltitkolásához, szisztematikus eltüntetéséhez?

Amikor a második világháborút követően Trianont aláírták, és több millió magyart szakítottak el egymástól, az egy igazi tragédia volt a nemzetnek.

Azonban történt még egy tragédia, amiről senki sem beszél.

Egy szabotázs a múltunk ellen…

Rengeteg olyan régészeti lelet létezhetett ugyanis, ami az egész ősmagyarságra nézve teljesen más elméleteket sejtet, azonban Trianon után az akkori nemzetünk ellenségei folyamatosan azon munkálkodtak, hogy a magyarság ne ismerhesse meg a dicső múltját.

A Trianon utáni időszakban ugyanis a különféle tudományos intézetek, antropológiai eredmények is elvesztek.

Nem volt kapcsolat többé a különféle intézmények között, így a mindenkori magyar kormányok nem fértek hozzá kutatási céllal.

Pedig a kirakós darabjaiból egy sokkal teljesebb, sokkal magasztosabb, és sokkal megdöbbentőbb ősi múlt tárult volna elénk nemzetünkről.

Olyan dolgok is a felszínre kerülhettek volna, amit egyes érdekcsoportok el akartak hallgatni.

Ezek a bizonyos körök ugyanis nagyon jól tudták, hogy egy egészséges nemzettudat nélküli nemzet halálra van ítélve, és lassan apátiába zuhan, majd fogyatkozni kezd.

Elhitették velünk az elkövetkező évtizedek során, hogy a magyar bár dicső, de nem jelentős nemzet volt.

A nyugati média, a különféle “irányított” tudományos eredmények is ezt sulykolták…

Belénk nevelték a rabszolgaság tudatát, azt, hogy nem vagyunk több egy tucatnemzetnél, melynek egyetlen esélye a nyugati Európához való integrálódás, piacaink és gazdaságunk önállóságának teljes feladása.

Azóta pedig Magyarország csupán árnyéka önmagának.

Ahogyan egy gyökereitől megfosztott fát, úgy a VALÓDI ősmagyar múlttól megfosztott magyarság is haldokolni kezdett.

Idő kell, hogy feltáruljon az ősi múlt, aminek az elhallgatásában az ide beszivárgó nemzetrontók is sokat tettek, így az MTA is rengeteg felfedezést titkolt, melyek megváltoztathatták volna a múltunkhoz, és így a jelenünkhöz való viszonyunkat.

Nincs még azonban késő.

Egyre jobban felszakad a sok hazugság, ami a múltunkra sárként rárakódott… ki tudja, egy napon majd megismerheti minden magyar a népünk igaz eredetét!

Forrás: vilagfigyelo.com

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr3514301971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |
süti beállítások módosítása