Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző és politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |

2018. szeptember 15. 14:49 - Gyecso

Mit vártatok, magyarok? Ugyanennek a nyugatnak köszönhetjük Trianont!

Ébresztő!

"Ébresztő! Nekünk nincs helyünk a nyugaton, nekünk itt középen, Közép-Európában van a helyünk, ott dögöljön meg a nyugat ahol van, migránsostul, Trianonostul. Az ítélet hamarosan eljön, amit Apony gróf jósolt nyugatnak:

Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyar Hazám sírját megásták.
Elszakították a nyugati nagyhatalmak Magyarország területének 2/3-át. (74%-át, emellett ami még fontosabb a lelkét is megnyomorították amennyire csak lehet. szerk.) A csonkolás, szinte visszavonhatatlan tragédia. Tort ülnek felettünk, lassan 100 éve ott nyugaton. És most újra ünnepelnek. Történelem volt tegnap: mint Apponyi gróf úgy állt Orbán Viktor az EP kivégzőosztaga előtt.
Most még “csak” jelentéseket készítgetnek, “elítélgetnek” minket, aztán majd kirúgnak innen, meg onnan, majd megvonják a pénzeket, aztán ha tovább “renitenskedünk”, akkor majd létrehoznak egy Európai Hadsereget és mondjuk bevonulnak hozzánk, csak úgy barátilag, mert nem akarunk bevándorlóország lenni!
MAGYAROK! SEMMI SEM VÁLTOZOTT! Ébresztő! Nekünk nincs helyünk a nyugaton, nekünk itt középen, Közép-Európában van a helyünk, ott dögöljön meg a nyugat ahol van, migránsostul, Trianonostul. Az ítélet hamarosan eljön, amit Apponyi gróf jósolt nyugatnak:
Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyar Hazám sírját megásták
Egyébként pedig idézzük Széchenyit:
Magyarország nem volt, hanem lesz"
Forrás: www.napiujsag.hu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimrodnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr2314241619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Magyar-történelem kutató, Hagyományőrző és politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK © |